EXCUSES DON'T BURN CALORIES
 FITFRIEND  DOES.
 


OVER FITFRIEND

FitFriend personal training is voor iedereen die kwaliteit en perfectie hoog in het vaandel heeft staan. Met een sterke focus op de kwaliteit van het leven. Denk hierbij ook aan tips over gezonde en verantwoorde voeding. Door een nauw contact en het begeleiden van onze leden lukt het ons al ruim 5 jaar de doelen van onze klanten te behalen! 


WAT IS PERSONAL TRAINING?


Personal training is 'High End Fitness'. Je krijgt privé trainingen van een uur en gaat kijken hoe je leven te perfectioneren. Wat kan ik er aan doen om mijn lichaam gezonder en beter te laten voelen? Als deze vraag ook bij jou centraal staat, ben je intrinsiek gemotiveerd. Wij zijn er voor om je te motiveren en te stimuleren, opgeven of de kantjes er vanaf lopen is geen optie!
WAAROM PERSONAL TRAINING?

Uit onderzoek blijkt dat het regelmatig samen trainen met een personal trainer een significant betere cardiovasculaire conditie oplevert dan wanneer je zonder trainer sport. Daarnaast geniet je ook van een verhoogde flexibiliteit, uithoudingsvermogen, houding, balans en coördinatie.

BEREIK JE SPORTIEVE DOELEN

Om te ervaren hoe een personal training in zijn werk gaat kun je je volledig vrijblijvend bij ons aanmelden voor een proefles. Hierbij bespreken we je doelen en gaan we kijken welke trainer het beste bij je past. Je gaat vervolgens samen met jouw persoonlijke trainer aan je doelen werken. Neem contact met ons op!
 
 
E-mailen
Bellen